The Fourth Room by Fran Silvestre Arquitectos

The Fourth Room by Fran Silvestre Arquitectos

The Fourth Room is a minimalist interior located in Valencia, Spain, designed by Fran Silvestre Arquitectos. The home is privileged to have sprawling views of the city as it is on the top floor of an open block multi-family housing building.

In order to take advantage of the views, the main living programs are distributed as a single space, which take advantage of the three orientations of the home. With the various openings, the incoming natural light changes the space as the day progresses.

The architects wanted to create an additional space that would organize the main living functions surrounding it, serving as an access point, storage area, and extension to the rest of the home. The new space can adapt to how the residents want to live in any given moment.

Photography by Fran Silvestre Arquitectos.


Source: design-milk

Rating The Fourth Room by Fran Silvestre Arquitectos is 5.0 / 5 Votes: 3
Please wait...
Loading...